Reacties & bedankjes

 

Hieronder staan reacties die wij hebben ontvangen van verschillende bruidsparen.


Hey Hein,

We zijn de laatste dingen van de bruiloft aan het afhandelen.Het was echt een top feest.Iedereen praat er nog over en dan vooral allemaal heel positief.Dank je wel voor de topavond en we gaan jou naam zeker aan dragen als er iemand een goede DJ zoekt.Dank je wel👍


Groetjes Wesley & Carmen

Hoi Hein.

Nogmaals en ook langs deze weg... we hebben ontzettend genoten net als de andere gasten, jouw naam ging daarbij rond... in de goede zin des woords! Dank dat je een onderdeel was en wilde zijn van onze fantastische avond!


Groetjes Fenna & Stijn

Hoi Hein.

We willen je nog even bedankt voor afgelopen zaterdag. Wat hebben we genoten van het feest, sfeer was goed en muziek top, dat kregen we van iedereen terug.
Er werd lekker gedanst en voor ons een zeer geslaagd feest, dus dankjewel daarvoor.


Groetjes Jantine & Maarten

Hoi Hein.

Ik wil je nog even bedanken voor de geweldige avond zaterdag! De muziek (keuze) was geweldig en je was helemaal in dienst van het feest. Echt fantastisch Hierdoor heb ik een nog mooier feest gehad dan ik had durven dromen. Dankjewel, en als ik ooit nog een DJ nodig heb dan weet ik je te vinden


Gr Anne-Katrien

Hoi Hein.

Het is inmiddels alweer 3 weken geleden, maar wij willen jou nog graag bedanken voor jouw bijdrage aan onze bruiloft. Door jouw muziekkeuze, enthousiasme en dj-kwaliteiten heb je een grote bijdrage gehad aan een topfeest.

Wij en de gasten hebben het in ieder geval als perfect ervaren. Nog dagelijks krijgen wij vele positieve reacties waarin ook

jouw bijdrage regelmatig wordt benoemd.

Als vrienden van ons op zoek zijn naar een dj, dan zullen wij zeker jou aanbevelen.


Groeten en nogmaals dankjewel Laura en Jeroen

Hoi Hein
We willen je nogmaals bedanken voor het super feest, we hebben er echt van genoten! Iedereen stond bijna op de dansvloer, dat is wat we wilde, echt super.
We hebben al veel reacties en complimenten gehad, dus bij deze geven we die door.
Hopelijk heb jij ook een leuke avond gehad!


Groetjes Maurice en Linda

Wat hebben wij - en onze gasten! - onwijs genoten!! Heerlijk gedanst, perfecte balans tussen verschillende muziekstijlen. Veel complimenten gehad dat de muziek zo goed opgebouwd werd met als spectakel/verrassing natuurlijk de saxofonist. Hele toffe verrassing voor de gasten. De muziek samen met live performance is echt te gek!!!

 

Trouwen op de Nieuwe Erf in Diessen
Een vrolijke zomerse bruiloft met ongedwongen Brabantse gezelligheid

 

bekijk de reportage op The Perfect Wedding en The Knot (met dank aan Raisa Zwart)


Amanda en Jan

Hoi Hein,

Dank je wel voor een geweldige avond vorige week vrijdag. Het was een feest om nooit meer te vergeten! Op een prachtige locatie met een prachtige DJ Show zijn de voetjes van de vloer gegaan. Nogmaals dank je wel!


Groetjes, Thijs en Hanneke

 

PS. Als we over 12,5 jaar nog eens een DJ nodig hebben.... :-)

Super fijne samenwerking gehad met Hein, hele uitgebreide en nette presentatie vooraf met een helder verhaal en op de avond zelf geweldig gedraaid, onze gasten delen deze mening!

 

Lees de ervaring op The Perfect Wedding


Wille-Marie en Maikel

Goede middag,

Wij wilde je super erg bedanken voor de fijne avond afgelopen vrijdag! Was echt super. Krijgen veel complimenten over je muziek!


Groetjes Leonie en Dennis

Hallo Hein,

Wij zijn inmiddels weer terug van onze huwelijksreis en wilden je bedanken dat je er mede voor hebt gezorgd dat ons feest super was! We vonden het erg gezellig en hebben alleen maar positieve reacties gehad.

Mochten we nog een keer een dj nodig hebben, dan denken we zeker aan jou.


Groetjes Thijs en Inge

We hebben een fantastische avond gehad, iedereen heeft het er nu nog over. En voor iedereen had het feestje nog wel

even mogen doorgaan. Het was echt top!


Sonja en Grad

Hoi Hein,

Het was een geweldige avond! Nogmaals bedankt. We hebben vele complimenten over je gehad..je draaide super!
Koen en ik hebben het evaluatie formulier voor je ingevuld.
Ook nog even wat foto's bijgevoegd , kijk maar of je er wat mee kan.
Hopelijk mag je vaker komen bij de Toren, de eigenaar was erg over je te spreken!


Groetjes Claudia

Hallo Hein,

Wij willen je nogmaals enorm bedanken voor het spetterende feest op onze bruiloft. We vonden het echt helemaal super, hebben ook heel veel reacties gehad dat de dj zo goed draaide en dat iedereen er van genoten heeft. Wij hebben ook enorm genoten van deze super avond, mede dankzij jou!

We wilde op je website een bedankje plaatsen maar we konden zo niet vinden waar we die achter konden laten. Dus vandaar maar via de mail.

We zullen je zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Bedankt!!

Groetjes Stefan en Mariska

Hi Hein,

Wat een super avond was het vrijdag. We hebben super leuke reacties gekregen, dat je ontzettend goed draaide! Iedereen was enthousiast!
Onze complimenten daarvoor. Echt een leuke combinatie met de percussionisten.

Groet, Priya & Joan

Beste Hein,

Wij willen je bij deze nogmaals ontzettend bedanken voor het geweldige feest. We zijn nog steeds aan het nagenieten en krijgen alleen maar positieve reacties op de muziek. Iedereen heeft heerlijk gefeest. Het was top!!!!!


Hartelijke groet, Felix en Anke

Hallo Hein,

Inmiddels terug van onze huwelijksreis kijken we met een heel goed gevoel terug op onze bruiloft. We willen je graag bedanken voor jouw rol in ons geweldige feest! We hebben alleen maar positieve reacties gehad, iedereen heeft een super avond gehad.

Veel mensen zeiden dat het lang geleden was dat ze zo'n goed feest hadden gehad en dat wilden we ook graag aan jou terug geven!


Vriendelijke groeten, Mariëlle & Reinier

Hallo Hein,
We willen je nogmaals bedanken voor een fantastische feest avond! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. En wij zelf uiteraard ook.
Al ben ik niet zo’n danser heb ik me zelf toch overtroffen. Mocht er ooit nog eens een bruiloft komen bij een van onze vrienden dan zal ik je zeker gaan aanbevelen.
Bedankt en wellicht tot ziens.


Groetjes, Maurizio en Diane

Hallo Hein,
Voor ons was het perfect, de avond duurde veel te kort. Zou je zo weer vragen! Je hebt er een knalfeest van gemaakt! Hebben verschillende mensen gevraagd waar we je gevonden hadden en heb je al vaker aangeraden. Al met al een hele dikke prima! Super bedankt want dat hebben we je niet eens kunnen zeggen!!!!


Warme groeten, Tom en Anique

Beste Hein,

We willen je nogmaals via deze mail bedanken voor de muziek op ons huwelijksfeest. We hebben mede dankzij jou een hele leuke/ mooie avond gehad. Bijgevoegd een foto van ons op de dansvloer, gemaakt door onze fotograaf.
Mooi met de lichten zo!


Met vriendelijke groeten, Pascal en Ineke

Beste Hein,

Wat een FANTASTISCH feest heb je neergezet! We hebben enorm genoten van de muziek die je draaide. Onze gasten waren allemaal erg over je te spreken!

Heel erg bedankt voor alles en we zullen je zeker adviseren aan een ieder die een DJ voor een bruiloft zoekt!


Groetjes, Jan en Janneke

Hoi Hein,
Hartstikke bedankt voor de geweldige muziek op onze bruiloft! Iedereen was vol lof over de gedraaide muziek en de verlichting. Wij hebben genoten van elke minuut!


Groetjes Ronnie en Kim

Beste Hein,
Mijn vrouw en ik willen je bedanken voor je optreden tijdens onze bruiloft. Het was het knalfeest waar we op gehoopt hadden. De muziekkeuze was geweldig en de sfeer daardoor ook, we hebben alleen maar complimenten ontvangen. Ook de overgang tussen de twee nummers voor de openingsdans ging super. Al met al was het een prachtige avond voor ons!


Groet, Aaldert

Beste Hein en Carlo,
Bedankt voor het verzorgen van de muziek op onze bruiloft, we hebben veel complimenten over de muziek gekregen.


Jasper en Linsey van Beeksum

Hoi Hein,
Wat een feest was het woensdag!! En wat veel complimentjes krijgen voor jouw! Je was echt geweldig en een echte aanrader voor alle bruidsparen! Nogmaals super bedankt voor alles!! Het was het feest waar we van gedroomd hebben.


Groetjes Aniek en Ivo

Beste Hein,
Wij willen je nog even bedanken voor een geweldige avond. Iedereen was zeer tevreden. Wij hebben echt genoten en het was helemaal zoals bedoeld. Gaan nu lekker genieten van een welverdiende vakantie.
Wellicht tot ziens want wij zullen je zeker aanbevelen bij anderen die gaan trouwen of een feestje geven.


Groeten, Raymond en June

Beste Hein,
Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor jullie muzikale bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag en avond. Wij hebben genoten en volgens mij de gasten ook!


Hartelijke groet, Marc & Joke

Beste Hein en Carlo,
Hartelijk bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan voor ons een onvergetelijke dag. We hebben enkel positeve feedback gehad van de gasten over de muziek.


Jan-Hein en Korsula

Hallo,
Ik wil nog even laten weten dat het echt TOP was gisteren. Wat een feest hebben jullie er van weten te maken echt geweldig.
Als we nog eens een dj nodig hebben weten we waar we moeten zijn.
BEDANKT!


Gr. Monique

Hoi Hein,
Wij willen jou bedanken voor de super avond die wij gehad hebben! De muziek was helemaal goed! Wij kregen de hele avond complimenten over jou.
Het personeel van het pannehuis hadden niet vaak zo'n (dans) feest meegemaakt, dat zegt al genoeg!
Nogmaals super bedankt en wij zullen dit ook in jullie gastenboek vermelden.


Groetjes van Roy en Peggy

Beste Hein,
Ons trouwdag is voor ons een dag om nooit te vergeten !
Jouw muziek tijdens ons huwelijksfeest heeft daar zeker aan bijgedragen! We hebben echt genoten van het feest en hebben ook van veel van onze gasten expliciet gehoord dat ze vonden dat jij een top DJ was. Veel dank !


Gieke en Tjesse

Beste Hein,
Super bedankt voor het DJ'en op ons feest!!! Wij vonden het helemaal geweldig en hebben veel enthousiaste reacties gehad.


Martijn & Mariken

Hoi Hein,
Het is inmiddels alweer ruim een maand geleden en we kijken nog steeds terug op een geslaagd feest, mede door jou! Het is altijd maar weer de vraag of een dj (die je vraagt) het feest op gang kan houden en daar ben je zeker in geslaagd.
De dansvloer was de gehele avond gevuld. Als het hoogtepunt van het nummer voorbij was, ging je meteen door naar het volgende nummer. Hierdoor bleef de energie hoog.
Ik ga je zeker aanraden bij andere bruidsparen. Nogmaals bedankt!


Groeten, Remy en Jennefien

Beste Carlo,
1 juli is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Een trouwdag om nooit te vergeten. Wij zijn je ontzettend dankbaar om deze dag een geweldig eind te bezorgen met een ongelooflijk knalfeest.
Je hebt heel goed aangevoeld welke muziek er gedraaid moest worden en verzoeknummers heb je snel laten horen. Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde het meteen vertrouwd om jou op ons feest als dj uit te nodigen.
Dit heb je helemaal waargemaakt!


Groeten Joost en Ellen

Hoi Hein,
Ontzettend bedankt voor het goede draaiwerk op ons trouwfeest. Alleen maar positieve reacties gehoord. Het was een topavond!


Groetjes, Erik en Bianca

Beste Hein,
Via deze weg willen we je ontzettend bedanken voor het verzorgen van de muziek op onze bruiloft. Dankzij jou inspanningen is het ondanks de vele buitenzitters toch een KNALFEEST geworden op de dansvloer.
Je kreeg de mensen naar binnen op een mooie nazomeravond in 2011 dat zegt genoeg lijkt ons! Eenmaal binnen bleef de dansvloer goed vol.


Groeten John en Ankie

Hoi Carlo en Hein,
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het draaien op ons feest afgelopen zaterdag. Wij hebben erg genoten en onze gasten ook.
Iedereen was erg tevreden over de muziek die gedraaid is, en ook de 'ouderen' op het feest vonden dat de muziek niet al te hard stond, zodat ze toch nog konden praten met elkaar. Veel complimenten gehad over jullie idee met de lichtjes aan het eind, vond iedereen erg leuk. (En zelfs Joan vond het niet vervelend om in de belangstelling te staan midden op de dansvloer bij dit nummer)
Al met al zijn wij erg tevreden en hebben we genoten. Dank jullie wel. We zullen jullie zeker aanraden, mocht er in onze omgeving nog iemand een DJ zoeken voor een feestje.


Groeten, Joan en Chantal

Goedenavond Hein,
Wij willen je via deze weg bedanken voor een onvergetelijk gezellig feest! Het was super, naar ons idee had het niet beter gekund. Jouw stukje eigen inbreng voor het einde was helemaal goed.
Nogmaals Bedankt!!!!


Met vriendelijke groet, Peter en Danielle

Beste Carlo en Hein,
Wij willen jullie nog even bedanken voor het verzorgen van de muziek op ons feest. We krijgen alleen maar leuke reacties en we hebben heel erg genoten......
De dansvloer was ook goed gevuld de hele avond! Bedankt daarvoor.
Misschien tot ziens in de toekomst!


Groetjes Wilma en Niek

Beste Carlo en Hein,
Via deze weg willen wij jullie nogmaals heel erg bedanken voor de geweldige muziek op onze bruiloft. Jullie hebben er echt een geweldig feest van gemaakt. Het was voor ons echt perfect.
We hebben al zoveel goede reacties gekregen over jullie van onze gasten!!! Helemaal top! BEDANKT!!! Zo'n feest gaan we nooit meer vergeten!


Groetjes Rick en Susan

Wij hebben afgelopen vrijdag een superavond gehad..mede dankzij jullie! De dansvloer is bijna de hele avond gevuld geweest. En we hebben van onze gasten veel leuke reacties gehad op het feest.
Het was een superdag voor ons met als afsluiter een geweldig feest.
Bedankt daarvoor!
Groetjes Hanneke en André

Beste Carlo,
Hoe is het? Wij zijn weer terug van de huwelijksreis en het normale leven is weer begonnen. We wilden je nog even bedanken voor het spetterende feest dat we gehad hebben voor onze bruiloft. Het was voor ons echt een geslaagd feest!
Ik kan me voorstellen dat het geen makkelijke opgave was zo met de Mexicaanse muziek, maar ik ben blij dat je de opdracht toch niet hebt laten schieten. Ik hoop dat jij het ook een beetje naar je zin gehad hebt?
Wij krijgen echt alleen maar positieve reacties, iedereen heeft het echt fantastisch gehad.


Groeten, Lisa en Juan

Hoi Carlo en Hein,
Nogmaals bedankt voor het geweldige feest afgelopen vrijdag. Ondanks de hitte wisten jullie toch de dansvloer bezet te houden. Ook de afsluiting was één groot feest, dank daarvoor. Mede dankzij jullie hebben wij een prachtige dag gehad.


Groetjes, Marloes en Albert

Hoi Carlo,
Via deze mail willen we je nog eens bedanken voor de verzorging van de muziek op ons huwelijksfeest. We hebben mede dank zij jou een SUPER avond gehad!


Groetjes Arjen & Kelly

Hoi Hein en Carlo,
We zijn terug van onze huwelijksreis en denken nog steeds terug aan een geweldige feestavond! Langs deze weg willen wij jullie heel erg bedanken voor het draaien op onze bruiloft. We hebben van begin tot eind genoten en de rest ook.
Mensen die wij nog nooit hebben zien dansen gingen helemaal los en dat is een goed teken. Julle krijgen het voor elkaar! Heel veel succes met de zaken en mochten we in de toekomst nog een feest vieren dan weten wij jullie te vinden! Bedankt!


Groetjes Remco en Cindy

Hoi Carlo en Hein,
Wij willen jullie graag nog even bedanken voor het super feestje op onze bruiloft. Het was nog leuker dan dat we hadden verwacht en dat hebben we toch mede aan jullie te danken. Super gaaf.
We hebben ook alleen maar leuke reacties gehad van iedereen. Top gedraaid.


Greetz Arie en Elanga

Bedankt voor de geweldige avond. Iedereen heeft genoten van de muziek!! Top


Groeten Edwin en Anke

Hallo Hein,
Wij hebben een geweldig feest gehad mede dankzij jou! Wat stond jij lekker te draaien zeg. Iedereen die ik na het feest heb gesproken was vol lof over de dj. Wij gaan jou ook zeker aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een dj.


Met vriendelijke groet, Henk en Ingrid

Dag Carlo & Hein,
Wij willen jullie middels deze mail super bedanken voor de fantastische sfeer tijdens ons huwelijksfeest. Vanaf het moment dat wij onze openingsdans hebben gedaan is de vloer niet meer leeg geweest!!
Wij hebben erg genoten van de avond en de muziek. Ook de sfeerlichtjes op het einde van de avond waren erg geslaagd. Wie weet tot een volgend feestje.


Groeten, Ellen en Emiel

Beste Carlo en Hein,
Mede dankzij jullie was onze feestavond super geslaagd! Wij hebben er enorm van genoten. Super bedankt daarvoor. Ook fijn dat jullie toch wat langer door zijn gegaan dan gepland. Wie weet tot op het volgende feestje of bruiloft!!


Peter en Nicoline

Beste Carlo,
Wat was het een gaaf feest! Precies zoals wij hoopten dat het zou gaan lopen. De muziek werd vroeg ingezet en iedere beat werd benut op onze lichtgevende dansvloer. Iedereen bleef maar dansen... De reacties van onze gasten waren erg positief. Jullie zijn zelfs al ingehuurd door familie van ons. We hebben nu al zin in het volgende feestje en gaan dan hopelijk opnieuw zo uit ons dak!!!
Dank je wel voor een fantastische (en zweterige) bruiloft!


Groetjes Bart en Jolien

Beste Carlo en Hein,
Beetje laat, maar toch nog een berichtje van onze kant. Na de huwelijksreis zijn we er niet echt aan toe gekomen om jullie te bedanken voor het superfeest. Wij hebben echt een fantastische dag en avond gehad. Alles verliep voor ons heel relaxed en op rolletjes.
Achter de schermen was het nog wel eens spannend begrepen we van de ceromoniemeesters. Hoe was dat bij jou? Kreeg je allemaal goed opgebouwd? We deden duidelijk langer over de champagne toost en het feliciteren, dat moet lucht hebben gegeven.
Het draaien was helemaal goed ! Wij zijn lekker uit ons kapje gegaan en de gasten ook hebben we gezien en gehoord. We hebben elkaar die avond nauwelijks tot niet gesproken, maar we hopen dat het voor jou ook een leuke avond was.
Nogmaals wij waren er helemaal blij mee. Grtjs en tot ons 12,5 jarig feest.


Arjen, Francoise en Gijs (onze kleine man)

Beste Carlo en Hein,
Via deze weg willen we jullie bedanken voor het geweldige feest van afgelopen vrijdag. We hebben enorm genoten en krijgen van iedereen positieve reacties. We zullen jullie ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Jullie hadden precies aangevoeld welke soort muziek Emile en ik wilden en ook het stuk met de lichtstaafjes was een enorm succes.
Het was de hele avond feest en dat was precies wat wij voor ogen hadden. Ook de vertraging van de film aan het eind van de avond is door jullie goed opgelost, echt helemaal top!
Bedankt voor een geweldige avond, zonder jullie was dat zeker niet gelukt. Het was alles wat we gehoopt hadden en nog veel meer. Hopelijk tot ziens, bedankt!


Groetjes, Emile en Aafke

Beste Carlo en Hein,
Bij deze willen we jullie nog eens hartelijk bedanken voor de geweldige muziek tijdens onze bruiloft. Hierbij ook nog een foto van jullie achter de draaitafel. Ik heb begrepen dat vrienden van ons jullie ook geboekt hebben na ons feest. Daaruit kunnen we niet anders concluderen dan dat iedereen het erg leuk heeft gehad, mede door jullie.


Met vriendelijke groet, Tamara en Jan-Willem

Beste Hein,
Beter laat dan nooit. Op vrijdag heb je op ons huwelijksfeest gedraaid in Henkenshage. We vonden het helemaal fantastisch en kregen veel positieve reacties van gasten! Het feest was precies zoals we wilden, de hele avond dansen!
En dat is grotendeels te danken aan jou. Nogmaals bedankt!


Groetjes, Nanne & Viola

Hallo mannen!
Nogmaals SUPERRRR bedankt voor het sfeervolle muziekgebeuren op onze bruiloft afgelopen weekend: we vonden het echt HE-LE-MAAL te blits!!!


Groetjes, Shardi en Hans

He Bruiloftdj,
We wilden jou bedanken voor het supergave feest afgelopen zaterdag. De sfeer zat er goed in en je wist de juiste muziek te draaien. Wij, maar ook de andere gasten vonden het een goed feest en dit was mede te danken aan jou!
Hartstikke bedankt daarvoor!


Groetjes Bart en Janneke

Hallo Carlo, Hein,
We zijn inmiddels weer terug van onze huwelijksreis. Bij deze wil ik jullie nogmaals van harte bedanken voor de geweldige goede en profesionele muziekale ondersteuning van ons huwelijksfeest. We hebben al vele enthousiaste reacties over het feest ontvangen. Ik denk dat het aantal mensen misschien iets onder het verwachte aantal is gebleven maar het feest was er voor ons niet minder onder.
Het is een hele mooie avond geweest met de juiste ambiance. Precies zoals we het ons zelf hadden voorgesteld.
Nog maal, bedankt voor jullie inzet en medewerking.


Met vriendelijke groet, Rob & Monika

Hoi Carlo,
Namens O3V willen wij jou bedanken voor de muzikale ondersteuning tijdens ons buurtfeest. Het duurde even voordat de dansvloer gevuld was, maar uiteindelijk werd het een geslaagd feest. Zeker voor herhaling vatbaar!


Ingrid

Heren,
Via deze weg willen wij jullie hartelijk danken voor een geweldige avond gisteravond. Helaas hebben wij niet meer de kans gezien jullie persoonlijk te bedanken dus via deze weg alsnog.
We hebben een geweldige dag gehad met dito afsluiting. De reacties waren alom positief. We zullen jullie in de toekomst zeker aanbevelen bij iedereen die daar behoefte aan heeft.
Nogmaals onze dank en wellicht tot ziens in de toekomst.


Met vriendelijke groet, Reinier en Inez

Hallo en Hein en Carlo,
Allereerst excuses voor de late reactie, maar via deze weg willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor de fantastische avond. Ons bruiloftsfeest in Bruchem bij Groenhoven is mede dankzij jullie een fantastisch feest geworden.
Iedereen die we gesproken hebben waren vol lof over jullie en dat is echt super goed want het was zeker een kritisch publiek in alle leeftijden.
Bij het volgende feest zijn jullie zeker weer van de partij.


Groeten Hans en Caroline

Hoi DJ's
Jullie hebben geweldig gedraait op onze feestavond. Voor ons ging de avond veel te snel voorbij. We hebben wel enorm ervan genoten. Heel erg bedankt!!


Groeten Jaap & Mirjam

Hallo beste bruiloftdj!
Het is een beetje een late reactie, maar jullie hebben onze bruiloft tot een waar feest gemaakt! We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad op de muziek en dj! De muziek was ontzettend goed en er werd ook goed ingespeeld op de sfeer in de zaal. Bij deze dus ontzettend bedankt, en we zullen jullie bij iedereen aanraden!


Groetjes, Ronald en Hanneke

Hoi Hein,
Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor het geweldige feest van afgelopen zaterdag. De sfeer zat er goed in en de dansvloer was goed gevuld.
We hebben erg veel leuke reacties gehad! Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.


Groetjes Rob en Sanne

Beste Carlo en Hein,
Heel erg bedankt voor het fantastische feest. Jullie hebben een geweldige sfeer weten neer te zetten. Wij en de gasten hebben enorm genoten en sommige waren niet van de dansvloer af te krijgen.
Ons huwelijksfeest is een onvergetelijke avond.


Esther en Ernst-Jan

Hartelijk dank voor de geweldige show op ons huwelijksfeest.


Richard & Susanne

Hartelijk dank voor jullie bijdrage op onze bruiloft, jullie waren echt super.
We hebben erg veel positieve reacties gehad.


Martijn en Joyce

Hoi Carlo en Hein,
Bedankt voor jullie bijdrage op onze bruiloft. Wij hebben van veel mensen (ook van de eigenaresse van de zaal) erg positieve reacties over jullie gekregen. Het was echt een superfeest, helemaal zoals wij zijn... Bedankt nogmaals,


Groetjes, Coen en Sandra

Beste Hein en Carlo,
Ons Bruiloftsfeest was helemaal geweldig!! En dankzij jullie een ontzettend groot succes!! Zelfs mensen die normaal niet snel op de vloer staan hebben we niet zien zitten!! Dus dat zegt wel wat. Jullie speelden goed op de mensen in!! Muziek die eigenlijk iedereen leuk vindt om op te dansen. Echt heel goed gedaan!! en jullie hebben veel plezier in wat jullie doen en dat straalt eraf. Veel succes en wie weet tot ons volgende feestje!!


Elke en Sander

Beste Carlo en Hein
Hierbij willen we jullie nogmaals bedanken voor ons fantastisch huwelijksfeest.


Arnout en Karen

Beste Carlo en Hein,
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige avond, het was in 1 woord fantastisch! Jullie voelden de stemming goed aan en sprongen daar meteen op in, helemaal top! Een gezellig feest wordt mede mogelijk gemaakt door muziek en publiek, dit is door jullie heel goed gecreëerd. Ook van alle gasten hebben we alleen maar positieve reacties gehad over jullie, heb nog een aantal mensen jullie telefoonnummer door moeten geven, ze waren laaiend enthousiast! Nogmaals ontzettend bedankt!


Veel groetjes Marc en Sara

Hein en Carlo,
Mede dankzij jullie was de Quizavond-Tienkamp weer een daverend succes. Bedankt voor jullie inzet!


Namens Stichting Tienkamp Riethoven, Piet Jansen/Voorzitter

Langs deze weg nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan onze bruiloft afgelopen vrijdag. Wij hebben enorm genoten, wat ons betreft is mede dankzij jullie de avond een geweldig feest geweest. BEDANKT!


Groeten, Jan Michiel & Jarka

Hierbij willen we jullie nog even bedanken voor een fantastische avond. Het was geweldig !!! Hopelijk tot over 12,5 jaar.


Vriendelijke groetjes, Tamara en Patrick

We zijn inmiddels terug van onze huwelijksreis en willen jullie via deze mail nog even bedanken.
We hebben werkelijk een schitterende feestavond gehad. De reacties over jullie muziek waren overweldigend. Dit was ook wel te zien aan de dansvloer die de hele avond goed gevuld was.
Jullie draaien voor een breed publiek en dat is juist wat onze bruiloft nodig had. Nogmaals hartelijk bedankt.


Groetjes Brenda en Yilmaz

Hier vanuit België nog een bedankje. Onze bruiloft is jammmer genoeg al weer teneinde, maar dankzij jullie inzet was de ambiance perfect.


Johan en Ilse

Hoi Hein en Carlo
Nog bedankt voor de fantastische avond het feest was super. Perry en Sophie We hebben jullie op de avond zelf niet meer kunnen bedanken daarom deze mail. Super bedankt voor de leuke avond. De hele avond was de dansvloer goed gevuld. Jong en oud hebben zich super vermaakt op de dansvloer. We zullen jullie zeker aanbevelen.


Groetjes Anke & Michel

Via deze weg nogmaals hartelijk dank. Jullie hebben van onze bruiloft een onvergetelijk feest gemaakt. De muziek was erg leuk en jullie passen het volume goed aan op het publiek.
We vonden het erg leuk dat jullie onze favoriete muziek gedraaid hebben. Ook de disco klassiekers deden het erg goed. De reacties van onze gasten waren dan ook heel goed. Ga zo door.


Het bruidspaar Marian en Remco

Hallo Hein en Carlo
Via deze weg hartelijk dank voor de leuke avond. Zo’n dance classics party is een echte aanrader, iedereen was erg enthousiast.


Daniëlle en Juul

DJ’s de complimenten. Jullie manier van werken hebben wij als bijzonder prettig ervaren en de feest avond was grandioos.


Ingrid en Marco

Carlo en Hein
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de muziek. Mede door jullie optreden is ons feest geslaagd. Jullie spelen perfect in op het publiek. We hebben van verschillende gasten complimenten gekregen over de DJ’s.


Groeten Harm en Inge

Onze bruiloft van afgelopen vrijdag is echt super geweest. Met als klap op de vuurpijl de feestavond. Deze is helemaal naar wens verlopen en nog hartelijk dank voor de tips. De stemming zat er vanaf het begin goed in. We hebben verschillende complimenten gekregen dat het er erg sfeervol uitzag.


Peter en Yvonne

Bruiloft- en Feest DJ - Jullie bruiloft, onze passie !