Jullie Bruiloft

 

Jullie Bruiloft !

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk.

Eindelijk is het zover, jullie gaan elkaar het ja-woord geven. De bruiloft, één van de mooiste dagen uit jullie leven. Om deze dag perfect te laten verlopen moeten er veel zaken geregeld worden, waaronder natuurlijk de muziek. Een passende bruiloft DJ met de juiste muziek en sfeer is zeer bepalend voor de avond.

De Bruiloft- en Feest DJ’s kunnen op iedere situatie inspelen met de juiste muziek. Met meer dan 15 jaar ervaring als bruiloft DJ en een uitgebreide muziekcollectie maken wij van iedere bruiloft een onvergetelijk feest.

info dj

Een persoonlijk kennismakingsgesprek !

Voorafgaande aan het feest vind altijd een kennismakingsgesprek plaats. In dit gesprek bespreken we al jullie wensen. Welke muziek jullie willen horen, welke muziek niet, de zaalindeling, jullie openings- en slotdans en bovendien hebben we nog een flink aantal tips voor een geslaagd feest.

Ervaren DJ's !

Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we op iedere situatie inspelen met de juiste muziek en hebben we de juiste interactie met het publiek. Wij draaien o.a. Dance Classics, Top 40, dance/house, maar ook de toppers uit de 70s, 80’s en 90’s en 00's. We stellen ons bescheiden op en proberen zeker niet in het middelpunt van de belangstelling te staan. De microfoon wordt gepast ter hand genomen op momenten dat dit vanzelfsprekend is, maar zal zeker niet overheersend zijn.

Een professionele Show !

De Bruiloft- en Feest DJ beschikt over een ruime keuze aan shows, waarvan de apparatuur enkel uit A-merken bestaan. Iedere show heeft een chique uitstraling en zeer sfeervolle verlichting. Laat je op 1 van onze kennismakingsavonden adviezen in welke show voor uw locatie het meest geschikt is en het beste aansluit bij jullie wensen.

Een kleine en persoonlijke organisatie !

We zijn een kleine organisatie, waardoor je altijd direct contact hebt met de DJ. Dit maakt de communicatie erg helder en makkelijk en de DJ is altijd op de hoogte van de gemaakte afspraken.

Graag nodigen we jullie uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek !

infomatie bruiloft

Bruiloft- en Feest DJ - Jullie bruiloft, onze passie !