Persoonlijk gesprek

 

Maak kennis met jullie DJ  

Graag nodigen wij jullie uit voor een persoonlijk gesprek.

Wij vinden het belangrijk om een keer nader met jullie kennis te maken. Dit kan tijdens onze vrijblijvende kennismakingsgesprekken. Deze gesprekken vinden plaats via Microsoft Teams of Google Meet.

dj

Tijdens dit kennismakingsgesprek worden onder andere de volgende punten besproken:

Kennismaking

Voorafgaand aan het feest vinden wij het altijd erg belangrijk om het bruidspaar beter te leren kennen. Daarom wordt vooraf altijd een persoonlijk gesprek ingepland, zodat jullie weten wie Bruiloft- en Feest DJ is en hoe we werken.

Muziek keuze

Muziek is een van de belangrijkste zaken voor jullie bruiloftfeest, dit wordt dan ook uitgebreid besproken. Muziek die jullie leuk vinden, maar ook de muziek die jullie niet willen horen. Zo bespreken we ook de eventuele openings- en slotdans.

Sets en opties

De Bruiloft- en Feest DJ heeft een ruime keuze aan sets en opties. Graag adviseren we jullie dan ook om samen de keuze te maken voor de juiste set en eventuele opties. Kijk ook op onze pagina met DJ shows.

Zaalindeling

Het belang van een goede zaalindeling wordt vaak onderschat. Een goede zaalindeling draagt bij aan de juiste sfeer van het feest. Dit is dan ook de reden dat we dit tijdens de kennismaking uitgebreid bespreken. Kijk op onze pagina met tips voor een flink aantal tips voor de zaalindeling.

Tips

Na vele en vele bruiloften hebben we een enorme hoeveelheid tips verzameld. Graag delen we deze met jullie, om jullie dag nog mooier te maken. Kijk op onze pagina met tips voor een flink aantal tips.

Tenslotte worden al jullie vragen beantwoord op deze kennismakingsavond. Indien jullie daarna nog vragen hebben, kunnen die natuurlijk per mail, telefonisch of via het invulformulier gesteld worden en deze zullen door ons zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

Laat jullie gegevens achter op de informatiepagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met julllie op.

dj informatie

Bruiloft- en Feest DJ - Jullie bruiloft, onze passie !