Bewegende LED-spot

 

1001 mogelijkheden met 1 bewegende LED Spot !

Een bewegende LED spot wordt ook wel een moving-head genoemd. Deze spot heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een bewegende kop welke 360º rond kan bewegen. Met deze spots heb je 1001 extra mogelijkheden.

Een moving-head is een zeer geavanceerd lichteffect. De spot kan de lichtbundels door de ruimte bewegen en de kleur en gobo (figuur) wisselen en roteren. Bovendien kan door middel van het prisma-effect de licht-bundels verdrievoudigd worden, waar door je erg spectaculaire lichteffecten krijgt. Hierdoor creëer je een show met 1001 mogelijkheden. Met deze lampen kan bijvoorbeeld een mooie romantische sfeer worden neergezet of een spetterende disco show met vele effecten.

De spots zijn uitgerust met de nieuwste LED technologie, waardoor deze een hoge lichtopbrengst hebben, erg stil zijn en bovendien zeer weinig stroom verbruiken. Hierdoor is zelfs voor de grootste show slechts 2x 230V aansluiting nodig.

Wanneer de bewegende LED-spots gebruikt worden in combinatie met een Hazer worden de "beams" (lichtbundels) zichtbaar in de ruimte. Wanneer jullie graag gebruik willen maken van de bewegende LED-spots en de hazer, kies dan voor de Bruiloft Show, Bruiloft Show Deluxe of de Bruiloft Show XL.

Bruiloft- en Feest DJ - Jullie bruiloft, onze passie !