Hazer

 

Produceert een zeer dunne nevel, die niet als irritant wordt ervaren !

Om de verlichting echt goed tot zijn recht te laten komen, heb je een rooknevel in de zaal nodig. Hierdoor worden de "beams" (lichtbundels) zichtbaar in de ruimte. Veel DJ's gebruiken hiervoor een rookmachine, maar wij geven de voorkeur aan een hazer.

Een hazer is niet te verwarren met een rookmachine, beide produceren rook, maar de manier waarop is totaal verschillend. Een rookmachine produceert een dikke pluim welke (vooral door de oudere mensen) als irritant ervaren wordt. Op één moment worden er rookpluimen uit het apparaat geblazen, waardoor er een dikke walm ontstaat. Dit wordt onder andere gebruikt bij special effects in films, discotheken en bij evenementen.

Een hazer produceert de hele avond kleine pufjes rook, welke door een ventilator direct in de ruimte wordt verspreidt. Dit zorgt voor een zeer dunne nevel die je bijna niet ziet, behalve wanneer je hier met de verlichting doorheen schijnt. Hierdoor wordt de verlichting perfect geaccentueerd, zonder enige irritatie voor uw publiek.

De rookvloeistof is op waterbasis, dus volledig onschadelijk.

Een 2e voordeel van een hazer ten opzichte van een rookmachine is dat deze geruisloos werkt, waar een rookmachine naast rook, ook nog behoorlijk wat herrie produceert.

Wanneer jullie graag gebruik willen maken van een hazer, kies dan voor de Bruiloft Show, Bruiloft Show Deluxe of de Bruiloft Show XL.

Bruiloft- en Feest DJ - Jullie bruiloft, onze passie !